Pedicure behandelingen

Een weldaad voor je voeten

Heb je last van voetproblemen? Boek dan een pedicure behandeling eventueel gecombineerd met een cosmetische voetverzorging.

Heb je geen voetproblemen maar wil je gewoon mooie verzorgde voeten boek dan een cosmetische voetverzorging met of zonder gelpolish.

 

Hieronder vindt u al onze pedicure mogelijkheden.

1.Pedicure behandeling zonder gelpolish: 

Desinfecteren van de voeten, knippen van nagels, verwijderen van eelt, behandelen van likdoorns, ingroeiende nagel(s) en schimmelnagel(s), reinigen nagelomgeving, voeten insmeren met een verzorgende voetencreme.   

Behandeling 45 minuten. Prijs € 45,-

 

2.Pedicure behandeling inclusief gelpolish:

Desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, verwijderen van eelt, behandelen van likdoorns, ingroeiende nagel(s) en schimmelnagel(s), reinigen nagelomgeving, verzorgen nagelriemen, nagels lakken met gelpolish, voeten insmeren met een verzorgende voetencreme.

Behandeling 60 minuten. Prijs € 60,-

 

3.Pedicure behandeling zonder gelpolish, met onderbeen- en voetmassage:

Desinfecteren van de voeten, knippen van nagels, verwijderen van eelt, behandelen van likdoorns, ingroeiende nagel(s), schimmelnagel(s), reinigen nagelomgeving, voet- en onderbeen massage, voeten insmeren met een verzorgende voetencreme.

Behandeling 60 minuten. Prijs € 60,-

 

4.Mini cosmetische voetverzorging met gelpolish:

Desinfecteren van de voeten, knippen van nagels, in vorm vijlen van nagels, aanbrengen gelpolish, nagelriem verzorging, voeten insmeren met een verzorgende voetencreme.

Behandeling 30 minuten. Prijs € 30,-

 

5.Basis cosmetische voetverzorging met gelpolish:

Desinfecteren van de voeten, voetbad, knippen van de nagels, vijlen van de nagels, scrubmasker, voetenmassage, aanbrengen gelpolish, nagelriem verzorging, voeten insmeren met een verzorgende voetencreme.

Behandeling 60 minuten. Prijs € 60,-

 

6.Pedicure behandeling inclusief Basis cosmetische voetverzorging:

Desinfecteren van de voeten, voetbad, knippen van de nagels, verwijderen van eelt, behandelen van likdoorns, ingroeiende nagel(s), schimmelnagel(s), reinigen nagelomgeving, verzorgen nagelriemen, scrubmasker, voeten massage, aanbrengen gelpolish, voeten insmeren met een verzorgende voetencreme.

Behandeling 90 minuten. Prijs € 90,-

 

7.Pedicure behandeling inclusief basis cosmetische voetverzorging en onderbeen massage:

Desinfecteren van de voeten, voetenbad, knippen van nagels, verwijderen van eelt, behandelen van likdoorns, ingroeiende nagel(s), reinigen nagelomgeving, verzorgen nagelriemen, scrubmasker, voeten massage en onderbeen massage, aanbrengen gelpolish, voeten insmeren met een verzorgende voetencreme.

Behandeling 120 minuten. Prijs € 135,-

8.Harsen onderbenen:

Desinfecteren van de huid, harsen met warme vloeibare hars, nabehandeling, insmeren van de onderbenen met een voedende creme.

Behandeling 30 minuten. Prijs € 45,-

Do’s harsen:

  • Wax met regelmaat voor een optimaal resultaat. kom afhankelijk van jouw haargroei 3 tot 6 weken na je vorige afspraak terug.
  • Je haar moet tenminste 2mm lang zijn.
  • Scrub vanaf 1 week na de behandeling de huid 3 keer per week om de huid zacht en glad te houden en ingroeiende haren te voorkomen.
  • Neem als je heel gevoelig bent 30 minuten voor de behandeling een paracetamol.

Don’ts na het harsen:

  • Neem geen heet bad of hete douche.
  • Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.
  • Ga niet naar de sauna.
  • Blijf uit het zwembad en uit zee. 
  • Draag geen strakke of niet-ademende kleding
  • Gebruik niet meteen na de harsbeurt bruinende cremes.