Nagel- en handbehandelingen

Acrylnagels

Acrylnagels worden het meest geplaatst bij klanten die graag een stevige nagel willen met een verlenging. Het voordeel van acryl is dat het erg hard en stevig is en dat de nagel volledig gevormd kan worden naar het gewenste model. 

Polyacryl

Polyacryl is het nieuwste product op de markt voor nagelverzorging. Het is een hybride tussen acryl en gel. Het beschikt over de hardheid van acryl en de flexibiliteit van gel.

Heeft u acryl en gel al eens geprobeerd en beviel dit niet, dan is er een grote kans dat u polyacryl wel prettig vindt. 

Polyacryl wordt gezet met forms, hiermee kan direct de juiste lengte worden verkregen, zonder dat er een tip geplaatst hoeft te worden. Polyacryl voelt heel licht en geeft geen druk op de nagel. 

(Polyacryl wordt niet aangeboden in de prijslijst, u kunt voor gewone acryl kiezen, tijdens de afspraak bekijken we welk product beter bij u past)

BIAB

Biab staat voor: Builder in a Bottle. Een verstevigende gel in een flesje. Met een biab behandeling kun je de natuurlijke nagel versterken zonder verlenging. 

Biab geeft een heel natuurlijk effect en kan met en zonder gelpolish gebruikt worden.

Gelpolish

Gelpolish is een nagellak die onder de uv-lamp uithardt en daardoor zeer stevig is. Gelpolish kan gebruikt worden op de eigen nagel en dan is de houdbaarheid gemiddeld 2 weken, afhankelijk van de stevigheid van u eigen nagels. Uiteraard kan het ook aangebracht worden over de acryl of biab. De gelpolish houdt tot u toe bent aan uw opvul behandeling.

Wij hebben ruim 240 kleuren gelpolish op voorraad.