Nagel- en handbehandelingen

Acrylnagels

Acrylnagels worden het meest geplaatst bij klanten die graag een stevige nagel willen met een verlenging. Het voordeel van acryl is dat het erg hard en stevig is en dat de nagel volledig gevormd kan worden naar het gewenste model. 

Gelnagels

Gelnagels zijn vergelijkbaar met acrylnagels. Gel hardt alleen uit onder de lamp en acryl droogt aan de lucht. De moderne gel is even hard als acryl, echter is gel iets flexibeler dan acryl waardoor gel bij een dunne nagelplaat vaak beter hecht. Meestal wordt er aan de hand van de staat van de nagel en de wensen van de klant besproken of er gel of acryl geplaatst wordt

BIAB

Biab staat voor: Builder in a Bottle. Een verstevigende gel in een flesje. Met een biab behandeling kun je de natuurlijke nagel versterken zonder verlenging. 

Biab geeft een heel natuurlijk effect en kan met en zonder gelpolish gebruikt worden.

Gelpolish

Gelpolish is een nagellak die onder de uv-lamp uithardt en daardoor zeer stevig is. Gelpolish kan gebruikt worden op de eigen nagel en dan is de houdbaarheid gemiddeld 2 weken. Wij hebben ruim 220 kleuren gelpolish op voorraad. 

Als gelpolish op acryl, gel of biab aangebracht wordt, houdt het tot de volgende behandeling, dit is meestal 3 of 4 weken. 

Manicure

Bij een manicure behandeling verzorgen en vijlen we de nagels in model, we werken de nagelriemen bij, verwijderen velletjes en maken ze mooi in model. De handen krijgen een scrub met daarna een massage met een vochtinbrengende creme. De nagels worden afgelakt met een glanzende topcoat. 

Je kunt bij deze behandeling een paraffine bad bij boeken.