Over ons

Nagelstudio Finishing Touch bestaat sinds 2014 en heeft vanaf het begin gestreefd jou altijd de best mogelijke service te bieden in de salon.

Wij stellen alles in het werk om aan jouw verwachtingen te voldoen. Voor de acryl, biab, versteviging en gelpolish maken wij gebruik van de Nagelfabriek. Voor de gel behandelingen gebruiken wij Powergel van Magnetic. Voor de huidverzorging van handen- en voeten maken wij gebruik van de verzorgingslijn van Cuccio

Wij volgen regelmatig cursussen en workshops en zijn volledig gediplomeerd. Hierdoor heb jij de garantie dat je op de juiste wijze met de meest recente technieken en kwalitatief goede materialen behandeld wordt.

– Annemiek

Ons team

Team Member Annemiek Eigenaar - Nagelstyliste
Team Member
Annemiek
Eigenaar - Nagelstyliste

Als oud-nagelbijter is het voor mij een uitdaging om ieder soort nagel en hand weer mooi, elegant en fris te maken. Het is fijn om mensen weer zelfvertrouwen te geven. Sinds 2014 ben ik gediplomeerd nagelstyliste in mijn eigen salon en heb ik me gespecialiseerd in acryl-, trauma- en nagelbijt nagels. 

Team Member Philline Nagelstyliste - Pedicure
Team Member
Philline
Nagelstyliste - Pedicure

Ik heb van jongs af aan een passie voor het mooier maken van handen en voeten. In 1999 volgde ik mijn eerste opleiding op dit gebied. In 2004 startte ik met een pedicure praktijk aan huis. De laatste jaren richt ik me vooral op nagelstyling en cosmetische pedicure behandelingen. 

Er zijn vele mogelijkheden voor je nagels, van natuurlijk tot uitbundig, lang of kort, alleen verstevigd of ook verlengd. Maar ook voor een manicure of pedicure behandeling met of zonder paraffinebad of gelpolish, kun je bij ons terecht. 

Of je nu kunstnagels wilt voor een speciale gelegenheid, feest, bruiloft, omdat je het gewoon praktisch vindt, omdat je nagels bijt of omdat je eigen nagels steeds breken en maar niet lang willen worden. Er zijn vele mogelijkheden en voor iedereen is er een geschikte oplossing.