Over ons

Nagelstudio Finishing Touch bestaat sinds 2014 en heeft vanaf het begin gestreefd jou altijd de best mogelijke service te bieden in de salon.

Wij stellen alles in het werk om aan jouw verwachtingen te voldoen. Voor de acryl, gel, biab, versteviging en gelpolish maken wij gebruik van de Nagelfabriek. Voor de huidverzorging van handen- en voeten maken wij gebruik van de verzorgingslijn van Dadi Oil.

Wij volgen regelmatig cursussen en workshops en zijn volledig gediplomeerd. Hierdoor heb jij de garantie dat je op de juiste wijze met de meest recente technieken en kwalitatief goede materialen behandeld wordt.

– Annemiek

Ons team

Team Member Annemiek Eigenaar - Nagelstyliste
Team Member
Annemiek
Eigenaar - Nagelstyliste

Als oud-nagelbijter is het voor mij een uitdaging om ieder soort nagel en hand weer mooi, elegant en fris te maken. Het is fijn om mensen weer zelfvertrouwen te geven. Sinds 2014 ben ik gediplomeerd nagelstyliste in mijn eigen salon en heb ik me gespecialiseerd in acryl-, trauma- en nagelbijt nagels.  Ook kan ik uw nagels van nailart voorzien, met acryl, biab of polyacryl.

Ik ben van maandag t/m donderdag in de salon aanwezig

Team Member Simone Nagelstyliste
Team Member
Simone
Nagelstyliste

Mijn naam is Simone en ik ben sinds 2000 gediplomeerd nagelstyliste . Vanaf begin september 2023 kun je hier via de website op de maandag of de woensdag een afspraak met mij maken. Ik ben gespecialiseerd in acrylnagels. Van een verlenging tot versteviging van je eigen nagels, glitters, french manicure, nail art, natuurlijk of babyboom. Uiteraard kan ik ook je natuurlijke of acrylnagels van een mooie kleur gelpolish voorzien. Wil je liever biab? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Kijk gerust op de website, we helpen je graag verder

Team Member Sacha Pedicure
Team Member
Sacha
Pedicure

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Sascha en ik ben sinds 1996 gediplomeerd medisch en cosmetisch pedicure. Je voeten dragen je je hele leven en toch worden ze vaak vergeten. Pas als ze pijnlijk worden door overtollig eelt, likdoorns en ingroeiende nagels krijgen ze de juiste aandacht. Dit kan heel vervelend zijn, ik haal deze pijnlijkheden graag bij je weg of zorg ervoor dat ze niet ontstaan. 

Ik ben op vrijdag in de salon aanwezig

Team Member Bibi Medewerkster klantenontvangst
Team Member
Bibi
Medewerkster klantenontvangst

Hoi!

Ik ben Bibi en gek op aandacht, ik ontvang iedereen met veel enthousiasme en een luide aankondiging, zodra ik hiervoor beloond wordt (middels een hondensnoepje) ben ik verder direct stil en wacht ik in mijn mandje op de volgende klant.

 

Er zijn vele mogelijkheden voor je nagels, van natuurlijk tot uitbundig, lang of kort, alleen verstevigd of ook verlengd.

Maar ook als je nagelbijter bent of nagels hebt met een trauma, een medische pedicure behandeling nodig hebt, kun je bij ons terecht. 

Of je nu kunstnagels wilt voor een speciale gelegenheid, feest, bruiloft, omdat je het gewoon praktisch vindt, omdat je nagels bijt of omdat je eigen nagels steeds breken en maar niet lang willen worden. Er zijn vele mogelijkheden en voor iedereen is er een geschikte oplossing.