Over ons

Nagelstudio Finishing Touch bestaat sinds 2014 en heeft vanaf het begin gestreefd jou altijd de best mogelijke service te bieden in de salon.

Wij stellen alles in het werk om aan jouw verwachtingen te voldoen. Voor de acryl, gel, biab, versteviging en gelpolish maken wij gebruik van de Nagelfabriek. Voor de huidverzorging van handen- en voeten maken wij gebruik van de verzorgingslijn van Dadi Oil.

Wij volgen regelmatig cursussen en workshops en zijn volledig gediplomeerd. Hierdoor heb jij de garantie dat je op de juiste wijze met de meest recente technieken en kwalitatief goede materialen behandeld wordt.

– Annemiek

Ons team

Team Member Annemiek Eigenaar - Nagelstyliste
Team Member
Annemiek
Eigenaar - Nagelstyliste

Als oud-nagelbijter is het voor mij een uitdaging om ieder soort nagel en hand weer mooi, elegant en fris te maken. Het is fijn om mensen weer zelfvertrouwen te geven. Sinds 2014 ben ik gediplomeerd nagelstyliste in mijn eigen salon en heb ik me gespecialiseerd in acryl-, trauma- en nagelbijt nagels. 

Team Member Cindy Nagelstyliste
Team Member
Cindy
Nagelstyliste

Even voorstellen, mijn naam is Cindy en ik zit al bijna 30 jaar in het leuke vak van nagelstyliste. Vanaf januari ga ik mijn werkzaamheden voortzetten bij Finishing Touch. Mijn specialiteit is het verstevigen van je eigen nagels. Dit is tevens erg geschikt voor nagelbijters (vraag hiervoor naar het speciale nagelbijtprogramma). Maar natuurlijk ook voor de niet-nagelbijters. Heb je last van ingescheurde of kwetsbare nagels dan zit je bij ons aan het goede adres. Je nagels worden voorzien van een laagje versteviging en een mooie kleur welke weken blijft zitten.  

Team Member Sacha Pedicure
Team Member
Sacha
Pedicure

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Sascha en ik ben sinds 1996 gediplomeerd medisch en cosmetisch pedicure. Je voeten dragen je je hele leven en toch worden ze vaak vergeten. Pas als ze pijnlijk worden door overtollig eelt, likdoorns en ingroeiende nagels krijgen ze de juiste aandacht. Dit kan heel vervelend zijn, ik haal deze pijnlijkheden graag bij je weg of zorg ervoor dat ze niet ontstaan. 

Er zijn vele mogelijkheden voor je nagels, van natuurlijk tot uitbundig, lang of kort, alleen verstevigd of ook verlengd. Maar ook voor een manicure of pedicure behandeling met of zonder paraffinebad of gelpolish, kun je bij ons terecht. 

Of je nu kunstnagels wilt voor een speciale gelegenheid, feest, bruiloft, omdat je het gewoon praktisch vindt, omdat je nagels bijt of omdat je eigen nagels steeds breken en maar niet lang willen worden. Er zijn vele mogelijkheden en voor iedereen is er een geschikte oplossing.